Plavalno masažni bazen model HAPPINESS

Prepustite se razvajanju po napornem dnevu – od športnega plavanja do nežne ali intenzivne vodne masaže. 

Šport in razvajanje združeno v en velik, eleganten plavalno masažni bazen. Pri plavalno-masažnem bazenu lahko zahvaljujoč individualnim nastavitvam protitočnega sistema plavate neomejeno, ne glede na to, ali plavate prsno, prosto ali hrbtno.
Plavanje je eden izmed najbolj zdravih športov, ki ga lahko treniramo tudi v pozni starosti. V vašem plavalno-masažnem bazenu plavate skoraj breztežnostno v enakomernem protitočnem sistemu, ki ga zagotavljajo posebni motorji z veči visokotlačnimi črpalkami. V prijetno topli vodi lahko plavate celo leto, ne glede na zunanje temperature. Prav tako plavalno-masažni bazen zavzame precej manj prostora kot bi ga običajen bazen in po plavanju se lahko še sprostite z vodno masažo.

Vsi športniki lahko gredo korak dlje s krepitvijo svojega telesa z vodno aerobiko, plavanjem, veslanjem, aqua tekom in treningom z utežmi. Za tiste, ki so utrpeli poškodbe, lahko plavalno-masažni bazen uporabijo za rehabilitacijo in zdravljenje pod vodstvom usposobljenega strokovnjaka.

Serijska oprema modela:

- Filter

- Podvodna LED razsvetljava

- Radio

Spas
Število oseb
4
Šobe
35 + 3 protitočne šobe
Dimenzije
520 x 225 x 150 cm
Volumen
8.960 l
Teža praznega bazena
940 kg
Teža napolnjenega bazena
9.900 kg