Masažni bazen Marquis model RESORT

Popolno razkošje tihega masažnega bazena.

Resort je privlačen predvsem zaradi svoje nenavadne zaobljene oblike. Poleg uživanja v prijetno topli vodi si boste lahko negovati tudi kožo. Masažni bazen Resort nudi funkcijo Microsilk (kisikova terapija), ki prijetno obda vaše telo in kot rezultat boste bazen zapustili z svilnato mehko kožo.
V udobju in sprostitvi se bo lahko razvajalo 5 odraslih oseb in čarobne trenutke boste še popestrili z prižigom prijetne LED osvetlitve , poslušanjem vam najljubše glasbe ter tekočo aromaterapijo.

Terapevtskih koristi je mnogo - od fizičnega do čustvenega, lajšanja stresa in bolečin v mišicah. Masažni bazen vam lahko pomaga tudi pri težavah z artritisom, nespečnostjo, krvnih tlakom. Posebne H.O.T. Zone šobe so posebne šobe, označene z rdečo barvo, ki z močnim pretokom vode skozi šobe zagotavljajo vrhunsko masažno izkušnjo - omogoča vam masažo različnih delov telesa, npr. ramen, ledvenega dela, nog in stegen. Dno v obliki naravnih kamnov pa nudi refleksno masažo vašim stopalom.

Posebni sedeži in ležišča se popolnoma prilegajo vašemu telesu. Oblazinjeni vzglavniki pa nudijo podporo vratu in glavi.

Serijska oprema modela:

- Ozonator

- Dvostopenjska terapevtska črpalka

- LED osvetlitev

- Odlitek v obliki kamenčkov na dnu bazena

- Dve brisači, darilni paket, gumijasta račka

Dodatno:

- ULTIMATE PACKAGE (stereo bluetooth sistem, daljinski upravljalec za stereo, LED osvetlitev, aroma terapija, lifter za dvig pokrova, stopnica)

- ZVOČNI SISTEM ADAGIO (vsebuje Bluetooth in izboljšanje ozvočenja z dvema dodatnima zvočnikoma)

- WI-FI ODDAJNIK

- SISTEM ZA TEKOČO AROMATERAPIJO

- POHIŠTVO (stopnice, omare, mize,..)

Število oseb
5
Šobe
60
Dimenzije
217 x 217 x 89 cm
Volumen
1305 l
Teža praznega bazena
345 kg
Teža napolnjenega bazena
1650 kg