Masažni bazen Marquis model REWARD

Popolno razkošje tihega masažnega bazena.

Občutek zadovoljstva, prijetni trenutki v vam najljubši družbi in počutje bo še boljše v prijetno toplem masažnem bazenu. Eleganten videz in popolna dovršenost odlikujeta model Reward. Razvajalo se bo lahko 6 odraslih oseb in se prepustilo masaži 58 masažnih šob. Zvočni sistem ter LED osvetlitev je kot nalašč za večerno razvajanje ob prijetni glasbi ter prijetno nežno osvetlitvijo. Da bo vse še popolnejše bo za to poskrbela tekoča aromaterapija.

Terapevtskih koristi je mnogo - od fizičnega do čustvenega, lajšanja stresa in bolečin v mišicah. Masažni bazen vam lahko pomaga tudi pri težavah z artritisom, nespečnostjo, krvnih tlakom. Posebne H.O.T. Zone šobe so posebne šobe, označene z rdečo barvo, ki z močnim pretokom vode skozi šobe zagotavljajo vrhunsko masažno izkušnjo - omogoča vam masažo različnih delov telesa, npr. ramen, ledvenega dela, nog in stegen. Dno v obliki naravnih kamnov pa nudi refleksno masažo vašim stopalom.

Posebni sedeži in ležišča se popolnoma prilegajo vašemu telesu. Oblazinjeni vzglavniki pa nudijo podporo vratu in glavi.

Serijska oprema modela:

- Ozonator

- Dvostopenjska terapevtska črpalka

- LED osvetlitev

- Odlitek v obliki kamenčkov na dnu bazena

- Dve brisači, darilni paket, gumijasta račka

Dodatno:

- ULTIMATE PACKAGE (stereo bluetooth sistem, daljinski upravljalec za stereo, LED osvetlitev, aroma terapija, lifter za dvig pokrova, stopnica)

- ZVOČNI SISTEM ADAGIO (vsebuje Bluetooth in izboljšanje ozvočenja z dvema dodatnima zvočnikoma)

- WI-FI ODDAJNIK

- SISTEM ZA TEKOČO AROMATERAPIJO

- POHIŠTVO (stopnice, omare, mize,..)

Število oseb
7
Šobe
58
Dimenzije
217 x 217 x 90 cm
Volumen
1325 l
Teža praznega bazena
335 kg
Teža napolnjenega bazena
1660 kg