Masažni bazen Marquis model EUPHORIA

 

Si želite poleg uživanja v prijetno topli vodi negovati tudi kožo? Potem je bazen Euphoria kot nalašč za vas, saj bodo majhni Microsilk mehurčki dobesedno ovili vaše telo v pomirjujoč, šumeč oblak kisika in vašo kožo nahranili in poskrbeli za počasnejše staranje kože. Na vaši koži bodo pustili svilnato mehak občutek.

CONSTANT CLEAN: sistem omogoča idealno doziranje kemikalij in mineralov v vaš masažni bazen s pomočjo kartuš. Voda gre najprej skozi filtracijo Vortex, nato skozi črpalko, kjer se dodatno dezinficira s pomočjo ozona, za konec pa še skozi kartušo Broma ali Klora ter mineralov. Zagotovljen uspeh kristalno čiste vode.


 


 

Si želite poleg uživanja v prijetno topli vodi negovati tudi kožo? Potem je bazen Euphoria kot nalašč za vas saj bodo majhni mikro Microsilk mehurčki dobesedno ovili vaše telo v pomirjujoč, šumeč oblak kisika in vašo kožo nahranili in poskrbeli za počasnejše staranje kože in pustili svilnato mehak občutek. Udobje in sprostitev se bosta še povečali z prižigom podvodne in zunanje LED osvetlitve, poslušanjem vam najljubše glasbe ter tekočo aromaterapijo. 

Terapevtskih koristi je mnogo - od fizičnega do čustvenega, lajšanja stresa in bolečin v mišicah. Masažni bazen vam lahko pomaga tudi pri težavah z artritisom, nespečnostjo, krvnih tlakom. Posebne H.O.T. Zone šobe so posebne šobe, označene z rdečo barvo, ki z močnim pretokom vode skozi šobe zagotavljajo vrhunsko masažno izkušnjo - omogoča vam masažo različnih delov telesa, npr. ramen, ledvenega dela, nog in stegen. Dno v obliki naravnih kamnov pa nudi refleksno masažo vašim stopalom.

Posebni sedeži in ležišča se popolnoma prilegajo vašemu telesu. Oblazinjeni vzglavniki pa nudijo podporo vratu in glavi. Tiho delovanje bazena pa vam omogoča prijetne pogovore.

Serijska oprema modela:

- Ozonator

- Dvostopenjska terapevtska črpalka

- LED osvetlitev

- Odlitek v obliki kamenčkov na dnu bazena

- Dve brisači, darilni paket, gumijasta račka

Dodatno:

- ULTIMATE PACKAGE (stereo bluetooth sistem, daljinski upravljalec za stereo, LED osvetlitev, aroma terapija, lifter za dvig pokrova, stopnica)

- ZVOČNI SISTEM ADAGIO (vsebuje Bluetooth in izboljšanje ozvočenja z dvema dodatnima zvočnikoma)

- WI-FI ODDAJNIK

- SISTEM ZA TEKOČO AROMATERAPIJO

- POHIŠTVO (stopnice, omare, mize,..)

Dimenzije
228 x 228 x 90 cm
Število oseb
7
Volumen
1515 l
Teža praznega bazena
375 kg
Teža napolnjenega bazena
1890 kg
Grelec
3 kW
Šobe
58
H. O. T. Zone (kos)
3 H. O.T. točk
Filtracija
2 x dvostopenjska
Električni priključek
20 A
Vzglavnik (kos)
4
Šoba 30l/ min
16
Šoba 45l/ min
8
Šoba 151l/min
13
Šoba 60l/ min
17
Nastavitev temperature
15, 5 °C
Drugi dodatki
Led osvetlitev, LED notranjost in zunanjost, sistem za tekočo aromaterapijo, lesena stopnica, shranjevalna klop, lifter za dvig pokrova