Masažni bazen Marquis model EUPHORIA

Si želite poleg uživanja v prijetno topli vodi negovati tudi kožo? Potem je bazen Euphoria kot nalašč za vas!

Si želite poleg uživanja v prijetno topli vodi negovati tudi kožo? Potem je bazen Euphoria kot nalašč za vas saj bodo majhni mikro Microsilk mehurčki dobesedno ovili vaše telo v pomirjujoč, šumeč oblak kisika in vašo kožo nahranili in poskrbeli za počasnejše staranje kože in pustili svilnato mehak občutek. Udobje in sprostitev se bosta še povečali z prižigom podvodne in zunanje LED osvetlitve, poslušanjem vam najljubše glasbe ter tekočo aromaterapijo. 

Terapevtskih koristi je mnogo - od fizičnega do čustvenega, lajšanja stresa in bolečin v mišicah. Masažni bazen vam lahko pomaga tudi pri težavah z artritisom, nespečnostjo, krvnih tlakom. Posebne H.O.T. Zone šobe so posebne šobe, označene z rdečo barvo, ki z močnim pretokom vode skozi šobe zagotavljajo vrhunsko masažno izkušnjo - omogoča vam masažo različnih delov telesa, npr. ramen, ledvenega dela, nog in stegen. Dno v obliki naravnih kamnov pa nudi refleksno masažo vašim stopalom.

Posebni sedeži in ležišča se popolnoma prilegajo vašemu telesu. Oblazinjeni vzglavniki pa nudijo podporo vratu in glavi. Tiho delovanje bazena pa vam omogoča prijetne pogovore.

Serijska oprema modela:

- Ozonator

- Dvostopenjska terapevtska črpalka

- LED osvetlitev

- Odlitek v obliki kamenčkov na dnu bazena

- Dve brisači, darilni paket, gumijasta račka

Dodatno:

- ULTIMATE PACKAGE (stereo bluetooth sistem, daljinski upravljalec za stereo, LED osvetlitev, aroma terapija, lifter za dvig pokrova, stopnica)

- ZVOČNI SISTEM ADAGIO (vsebuje Bluetooth in izboljšanje ozvočenja z dvema dodatnima zvočnikoma)

- WI-FI ODDAJNIK

- SISTEM ZA TEKOČO AROMATERAPIJO

- POHIŠTVO (stopnice, omare, mize,..)

Število oseb
7
Šobe
58
Dimenzije
228 x 228 x 90 cm
Volumen
1515 l
Teža praznega bazena
375 kg
Teža napolnjenega bazena
1890 kg