Masažni bazen Marquis model WISH

Bazen Wish nudi več kot popolno udobje 6 odraslim osebam z izjemnimi 82 masažnimi šobami. Microsilk kisikova terapija poskrbi za nego vaše kože, podvodna in zunanja LED osvetlitev, glasba in aromaterapija pa še dodatno okrepijo vaše sproščanje.

MICROSILK: kisikova terapija, ki pospeši metabolizem, poveča mikro-cirkulacijo kože, regenerira vašo kožo in pomlajuje. Nima pa le kozmetičnega učinka – zelo uporaben je pri ljudeh, ki imajo kožne bolezni (luskavica, dermatitis… itd.)

Bazen Wish nudi več kot popolno udobje 6 odraslim osebam z izjemnimi 50 masažnimi šobami. Unikatna oblika bazena bo še dodatno poskrbela za zavidljive poglede. Udobje in sprostitev boste povečali z prižigom podvodne in zunanje LED osvetlitve, poslušanjem vam najljubše glasbe ter tekočo aromaterapijo. Za večji užitek vam bazen Wish nudi 3 H.O.T. točke za še boljšo in bolj intenzivno masažo. Posebni sedeži in ležišča se prilegajo nogam, bokom, rokam, hrbtu in vratu. Oblazinjeni vzglavniki nudijo podporo vratu in glave. 

Serijska oprema modela:

- Ozonator

- Dvostopenjska terapevtska črpalka

- LED osvetlitev

- Odlitek v obliki kamenčkov na dnu bazena

- Dve brisači, darilni paket, gumijasta račka

Dodatno:

- ULTIMATE PACKAGE (stereo bluetooth sistem, daljinski upravljalec za stereo, LED osvetlitev, aroma terapija, lifter za dvig pokrova, stopnica)

- ZVOČNI SISTEM ADAGIO (vsebuje Bluetooth in izboljšanje ozvočenja z dvema dodatnima zvočnikoma)

- WI-FI ODDAJNIK

- SISTEM ZA TEKOČO AROMATERAPIJO

- POHIŠTVO (stopnice, omare, mize,..)

Dimenzije
213 x 213 x 90 cm
Število oseb
6
Volumen
1290 l
Teža praznega bazena
360 kg
Teža napolnjenega bazena
1650 kg
Šobe
50
H. O. T. Zone (kos)
3 H. O.T. točk
Grelec
3 Kw
Število črpalk
2 x dvostopenjska
Šobe za vrat
4 (2 seta)
Šoba 30l/ min
25
Šoba 45l/ min
10
Šoba 60l/ min
4
Dodatki
Zvočni sistem Adagio - Bluetooth, izboljšanj ozvočenja z dvema dodatnima zvočnikoma, dalinski upravljalnik radia
Drugi dodatki
Led osvetlitev, LED notranjost in zunanjost, sistem za tekočo aromaterapijo, lesena stopnica, shranjevalna klop, lifter za dvig pokrova