Masažni bazen serija 780 DOVER

Tudi, če imate na razpolago le manjšo teraso ali košček vrta, dobite z modelom Dover vse prednosti Sundance Spas masažnih bazenov, ki zagotavljajo sprostitev in dobro počutje.

Masažni bazen Dover sodi med manjše bazene za do 3 osebe. Dnevne hidroterapije lahko povzročijo, da se boste počutili sproščeni. Tudi, če imate na razpolago le manjšo teraso ali košček vrta, dobite z modelom Dover vse prednosti Sundance Spas masažnih bazenov, ki zagotavljajo sprostitev in dobro počutje. Novi Dover ponuja vzporedno nameščene sedeže in ležišče, ki je idealno tudi za individualne hidroterapije. AquaSheer slap in SunRay osvetlitev dopolnjujeta eleganten videz obeh masažnih bazenov. Že tako enostavno vzdrževanje, še dodatno olajša MicroClean čistilni sistem. Novi AquaSheer slap simulira svež in bister slap potočka. SunRay-Multicolor LED osvetlitev pa ta učinek le še poudari. Za dekoracijo lahko dodate kamenje ali steklene kroglice ter s tem še bolj pripomorete k naravni atmosferi.

Serijska oprema modela:

- MicroClean Ultra filter

- Dynamic flow obtočna črpalka

- Aromaterapija

- BLUEWAVE Spa Stereo sistem (opcijsko) z radijskim sprejemnikom in CD predvajalnikom, MP3 vhodom in daljinskim upravljalnikom

Dover 26 2
Število oseb
3
Šobe
23 + 3 zračno brizgalne šobe
Dimenzije
176 x 209 x 78
Volumen
871
Teža praznega bazena
281
Teža napolnjenega bazena
1.152