Masažni bazen serija 880 MAXXUS

Masažni bazen Sundance Maxxus iz serije 880 je eleganten, tehnološko napreden in nudi široko paleto funkcij in ultimativno razkošje. Vpadljiva značilnost iz serije modelov 880 so številne patentirane Fluidix šobe in variacije šob za profesionalno vodno masažo, namenjeno vsakemu tipu telesa.

Maxxsus velja kot najbolj ekskluziven transporten masažni bazen. Celo telesno ležišče s šobami za zapestja, nožni obok z osmimi masažnimi šobam, patentirane Fluidix™šobe za vrat: skupaj 65 šob + 6 zračno brizgalnih šob. Ponoči razsvetljuje masažni bazen eleganten SunGlow LED sistem, v stilsko oblikovanem, velikem masažnem bazenu. Novo ozko zasnovano nožno držalo kombinirano s širokim predelom za noge, omogoča enostaven vstop in izstop iz ergonomsko izdelanih sedežev. Maxxus Sundance je edinstven tako kot, center za zabavo na prostem, kot tudi terapevtski masažni bazen. Maxxus razpolaga z dvema AquaTerrace slapovoma. Vodno reko lahko regulirate in večbarvne LED lučke lahko nastavite tako, da se spekter barv ponavlja ali osvetljuje masažni bazen samo ena barva.

Serijska oprema modela:

- MicroClean Ultra filter

- Clear Ray UVC luč

- SunZone CD generator ozona

- SlipStream plavajoči skimer

- Aromaterapija

- Dynamic flow obtočna črpalka

- BLUEWAVE Spa Stereo sistem (opcijsko) z radijskim sprejemnikom in CD predvajalnikom, MP3 vhodom in daljinskim upravljalnikom

ModelŠobeČrpalke
Maxxus 71 3
Število oseb
6
Šobe
65 + 6 zračno brizgalnih šob
Dimenzije
229 x 280 x 106
Volumen
1.979