Masažni bazen Marquis model RENDEZVOUS

Kotni masažni bazen Rendezvous lahko s svojo nenavadno in izjemno elegantno trikotno obliko namestite prav v vsak kot. Ta masažni bazen je idealen za manjše prostore in nudi enako hidroterapevtsko masažo, ki je na voljo v vseh večjih masažnih bazenih. Sedeži s funkcijo masaže hrbta, šobe za masažo stopal in prijetno mehki vzglavniki vas bodo popolnoma očarali in izjemno sprostili. V masažnem bazenu se bodo lahko razvajale in uživale ob poslušanju glasbe v soju prijetnih LED luči ter aromaterapije 3 odrasle osebe.Masažni bazen je idealen za manjše prostore in nudi enako hidroterapevtsko masažo, ki je na voljo v vseh večjih masažnih bazenih. Sedeži s funkcijo masaže hrbta, šobe za masažo stopal in prijetno mehki vzglavniki vas bodo popolnoma očarali in izjemno sprostili. V masažnem bazenu se bodo lahko razvajale in uživale ob poslušanju glasbe v soju prijetnih LED luči ter tekoče aromaterapije 3 odrasle osebe.

Terapevtskih koristi je mnogo - od fizičnega do čustvenega, lajšanja stresa in bolečin v mišicah. Masažni bazen vam lahko pomaga tudi pri težavah z artritisom, nespečnostjo, krvnih tlakom. Posebne H.O.T. Zone šobe so posebne šobe, označene z rdečo barvo, ki z močnim pretokom vode skozi šobe zagotavljajo vrhunsko masažno izkušnjo - omogoča vam masažo različnih delov telesa, npr. ramen, ledvenega dela, nog in stegen. Dno v obliki naravnih kamnov pa nudi refleksno masažo vašim stopalom.

Posebni sedeži in ležišča se popolnoma prilegajo vašemu telesu. Oblazinjeni vzglavniki pa nudijo podporo vratu in glavi.

Za piko na i pa bo poskrbela LED osvetlitev, radio ter tekoča aromaterapija. Verjemite, poskrbljeno bo za prav vse vaše čute.

Serijska oprema modela:

- Ozonator

- Dvostopenjska terapevtska črpalka

- LED osvetlitev

- Odlitek v obliki kamenčkov na dnu bazena

- Dve brisači, darilni paket, gumijasta račka

Dodatno:

- ULTIMATE PACKAGE (stereo bluetooth sistem, daljinski upravljalec za stereo, LED osvetlitev, aroma terapija, lifter za dvig pokrova, stopnica)

- ZVOČNI SISTEM ADAGIO (vsebuje Bluetooth in izboljšanje ozvočenja z dvema dodatnima zvočnikoma)

- WI-FI ODDAJNIK

- SISTEM ZA TEKOČO AROMATERAPIJO

- POHIŠTVO (stopnice, omare, mize,..)

Dimenzije
190 x 190 x 75 cm
Število oseb
3
Volumen
645 l
Teža praznega bazena
140 kg
Teža napolnjenega bazena
785 kg
Grelec
3 kW
Šobe
14
H. O. T. Zone (kos)
1 H. O. T. točka
Filtracija
1 x filter Vortex
Električni priključek
16A
Vzglavnik (kos)
2
Število črpalk
1x dvostopenjska
Šobe za vrat
2 (1 set)
Šoba 30l/ min
4
Šoba 45l/ min
8
Šoba 151l/min
nič
Šoba 60l/ min
nič
Št. talnih šob
nič
Nastavitev temperature
15, 5 °C
Dodatki
Zvočni sistem Adagio - Bluetooth, izboljšanj ozvočenja z dvema dodatnima zvočnikoma, dalinski upravljalnik radia
Drugi dodatki
Led osvetlitev, LED notranjost in zunanjost, sistem za tekočo aromaterapijo, lesena stopnica, shranjevalna klop, lifter za dvig pokrova