Masažni bazen Marquis model SPIRIT

Ni pomembno ali živite ob vetrovni obali, sončnem predmestju ali v gorah je masažni bazen Spirit vedno prava izbira. Vrhunski masažni bazen spada med srednje velike masažne bazene in je dovolj velik za družino in prijatelje. Privoščite si toplo razvajanje pozimi in hladno razvajanje poleti z prijetno hidromasažo ter kisikovo terapijo, ki bo obogatila vodo ter kožo in pustila svilnat občutek. Za piko na i pa bo poskrbela LED osvetlitev, radio ter tekoča aromaterapija.

H.O.T. ZONES (HIGH OUTPUT THERAPY): so visoko pretočne šobe v terapevtske namene. Glede na posamezne modele se razlikujejo po namenu koriščenja (nožne, ledvene, vratne…).

Ni pomembno ali živite ob vetrovni obali, sončnem predmestju ali v gorah je masažni bazen Spirit vedno prava izbira. Vrhunski masažni bazen spada med srednje velike masažne bazene in je dovolj velik za družino in prijatelje. Privoščite si toplo razvajanje pozimi in hladno razvajanje poleti z prijetno hidromasažo ter kisikovo terapijo, ki bo obogatila vodo ter kožo in pustila svilnat občutek.

Terapevtskih koristi je mnogo - od fizičnega do čustvenega, lajšanja stresa in bolečin v mišicah. Masažni bazen vam lahko pomaga tudi pri težavah z artritisom, nespečnostjo, krvnih tlakom. Posebne H.O.T. Zone šobe so posebne šobe, označene z rdečo barvo, ki z močnim pretokom vode skozi šobe zagotavljajo vrhunsko masažno izkušnjo - omogoča vam masažo različnih delov telesa, npr. ramen, ledvenega dela, nog in stegen. Dno v obliki naravnih kamnov pa nudi refleksno masažo vašim stopalom.

Posebni sedeži in ležišča se popolnoma prilegajo vašemu telesu. Oblazinjeni vzglavniki pa nudijo podporo vratu in glavi.

Za piko na i pa bo poskrbela LED osvetlitev, radio ter tekoča aromaterapija. Verjemite, poskrbljeno bo za prav vse vaše čute.

Serijska oprema modela:

- Ozonator

- Dvostopenjska terapevtska črpalka

- LED osvetlitev

- Odlitek v obliki kamenčkov na dnu bazena

- Dve brisači, darilni paket, gumijasta račka

Dodatno:

- ULTIMATE PACKAGE (stereo bluetooth sistem, daljinski upravljalec za stereo, LED osvetlitev, aroma terapija, lifter za dvig pokrova, stopnica)

- ZVOČNI SISTEM ADAGIO (vsebuje Bluetooth in izboljšanje ozvočenja z dvema dodatnima zvočnikoma)

- WI-FI ODDAJNIK

- SISTEM ZA TEKOČO AROMATERAPIJO

- POHIŠTVO (stopnice, omare, mize,..)

Dimenzije
167 x 213 x 89 cm
Število oseb
4
Volumen
760 l
Teža praznega bazena
210 kg
Teža napolnjenega bazena
970 kg
Grelec
3 kW
Šobe
32
H. O. T. Zone (kos)
2 H. O.T. točk
Filtracija
1 x filter Vortex
Električni priključek
16A
Vzglavnik (kos)
3
Število črpalk
2 x dvostopenjska
Število masažnih šob
32
Šoba 30l/ min
3
Šoba 45l/ min
8
Šoba 151l/min
4
Šoba 60l/ min
15
Dodatki
Zvočni sistem Adagio - Bluetooth, izboljšanj ozvočenja z dvema dodatnima zvočnikoma, dalinski upravljalnik radia
Drugi dodatki
Led osvetlitev, LED notranjost in zunanjost, sistem za tekočo aromaterapijo, lesena stopnica, shranjevalna klop, lifter za dvig pokrova