Aquablanc tekoči 30 kg

Aquablanc tekoč je kombiniran proizvod, ki s kombinacijo aktivnega kisika in algicida dezinficira, oksidira in preprečuje nastajanje alg v bazenski vodi.

Aquablanc tekoč je kombiniran proizvod, ki s kombinacijo aktivnega kisika in algicida dezinficira, oksidira in preprečuje nastajanje alg v bazenski vodi. Izdelan je na biološki bazi. Posebej primeren za pokrite bazene in doziranje z merilno regulacijskim sistemom Poolcontrol L. 

Idealna pH-vrednost je 7,0 -7,4. Idealna vsebnost kisika je 30-60 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost kisika in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za kisik. 

Uporaba: Nerazredčen je primeren za avtomatsko doziranje. Za prvo doziranje po dodajanju sveže vode se uporabi 1000 ml sredstva na 10 m3 vode. Za prvo doziranje pri starejši vodi priporočamo uporabo 1500 ml sredstva na 10 m3 vode. Nadaljnja doziranja pri delujočem 
bazenu: tedensko priporočamo uporabo 500-1000 ml sredstva na 10 m3 vode. Doziranje je odvisno od temperature vode. Pri višjih temperaturah je potrebno večje doziranje. 

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.