Kozmetični voziček CALIDO

Multifunkcijski spa voziček je namenjen spa in wellness centrom saj združuje vse funkcije, ki jih potrebujete pri izvajanju terapij.

Večnamenski voziček Calido je namenjen spa in wellness centrom in združuje vse funkcije, ki jih potrebuje izvajalec pri tretmajih. Calido ustvarja prijetno atmosfero v prostoru kjer se nahaja zahvaljujoč dodatnim možnostim za kromoterapijo.

Calido je opremljen z grelno ploščo, ki omogoča gretje brisač, sestavin in ostalih pripomočkov za izvajanje terapij (blato, vosek, kamni,..).
Zahvaljujoč hladilnemu predalu, ki je na voljo kot dodatek ostajajo masažne brisače, kreme in izbrani pribor vedno sveži.

CALIDO ima veliko podporno površino, zahvaljujoč zložljivi polici, ki omogoča "shranjevanje izdelkov" in je hkrati vsestranski.

 

Je na štirih kolesih, ki zagotavljajo popolno ravnotežje in enostavno uporabo.

Z daljinskim upravljalnikom lahko CALIDO osvetli sobo z uporabnikovo izbrano barvo ali z barvo, ki je najbolj primerna za terapijo.
Če je v istem prostoru tudi druga Iso Benessere oprema, je barva, ki jo oddaja CALIDO, usklajena preko brezžične povezave, tako da lahko vsaka oprema hkrati oddaja isto barvno svetlobo.

CALIDO je na voljo v dveh barvnih kombinacijah: v naravni barvi lesa in beli ali v naravni barvi lesa in wenge (rjavo - črna). 

 

Vključene tehnične značilnosti

- Tipka za vklop in izklop samodejnega načina upravljanja

- Nastavljivost temperature

- Dvojni grelni sistem za brisače in ostali pribor za tretmaje

- LED kromoterapija

- Barvna RGB sinhronizacija postelje z ostalim pohištvom linije ISO BENESSERE

- Daljinski upravljalnik za samostojno nastavitev kromoterapije