KREDIT 1, 2, 3! je produkt banke Intesa San Paolo. Kredit je na voljo od 12 do 60 mesecev ter od 250€ do 8000€. Vsi izračuni so informativne narave. Izračun prikazan na fotografiji je za masažni bazen in savno na 60 mesecev, medtem ko je robotski sesalec na 12 mesecev. 
___________________________________________________________________

Spoštovani obiskovalci, 

obveščamo vas, da bomo v mesecu novembru od 15.11 do 18.11. 2018 prisotni na sejmu v Rovinju - Design District.

Vljudno vas vabimo, da nas obiščete in si ogledate našo pestro ponudbo. Na sejmu bomo imeli masažne bazene, savne, solarne tuše, robotske sesalce.. Tokrat bomo z veseljem predstavili tudi profesiolanlno opremo za lepotne salone - spa postelje, pohištvo, počivalnike in lepotno opremo.

Se vidimo!

___________________________________________________________________

Obveščamo vas, da bomo tudi letos razstavljali na tradicionalnem Vseslovenskem sejmu na dolenskem. Vseslovenski sejem jesen 2018 bo potekal v petek, soboto in nedeljo med 5. in 7. oktobrom v Šentvidu pri Stični, natančneje v okolici Gostilne Pri Japu. Na sejemskem delu vas pričakujemo med 9.00 do 18.00 uro.

Vljudno vas vabimo, da nas obiščete in si ogledate našo pestro ponudbo.

Se vidimo!

___________________________________________________________________

Spoštovani obiskovalci, 

obveščamo vas, da bomo tudi letos razstavljali na 51. Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju. Vljudno vas vabimo, da nas obiščete in si ogledate našo pestro ponudbo.

Se vidimo!

____________________________________________________________________

Spoštovani,

v času 51. Mednarodnega obrtnega sejma v Celju vas vabimo, da nas obiščete na dnevih odprtih vrat, ki bodo potekali v četrtek, 13. 9. in v petek, 14. 9. 2018 na lokaciji Medlog 15, 3000 Celje, med 9. in 15. uro.