Seznam izdelkov po znamki IsoBenessere

Iso Benessere je blagovna znamka skupine Iso Italia, italijanskega podjetja s 30-letnimi izkušnjami na področju wellnessa in lepote.

Družina Zonta se je leta 1980 začela proizvajati solarije. V prvih nekaj letih se je podjetje posvetilo izključno izdelavi solarjev za velika podjetja. Šele leta 1986, ko so zrele izkušnje na tem področju, se je družina Zonta odločila razširiti na trg in ustanovila lastno blagovno znamko: I.SO Italia se je rodila. Neprestano iskanje kakovosti, zasnove in učinkovitosti svojih izdelkov omogoča I.SO Italia, da postane znana in cenjena kot eden najpomembnejših proizvajalcev solarij v Italiji in v tujini. Odkrijte našo solarijsko ponudbo na www.isoitalia.com

Od leta 2009 Iso Italia povečuje proizvodnjo pod blagovno znamko ISO Benessere z zagotavljanjem nove opreme, ki lahko dvigne in posodablja ponudbo, ki jo ponujajo SPA, wellness in lepotni centri ter izpolnjujejo vse nove zahteve, tržne trende in potrebe luksuznega sektorja. V letu 2013 je skupina partnerjev dal življenje skupini ISO Italia, ki se nadaljuje s proizvodnjo in distribucijo z blagovnimi znamkami ISO Italia in ISO Benessere.

Obstaja 30 izdelkov.

Prikazuje 1-16 od 30 izdelkov