MARQUIS SPAS - TERAPEVTSKE KORISTI

Pokličite nas!

031 423 433 / 031 353 524

Marquis Spas - Terapevtske koristi

Marquis Spas - Terapevtske koristi

Terapevtskih koristi, ki jih uživajo lastniki masažnih bazenov, je mnogo – od fizičnega do čustvenega lajšanja stresa in lajšanja bolečin v mišicah. Masažni bazen vam lahko pomaga tudi pri težavah z artritisom, diabetesom, nespečnostjo, krvnim tlakom, težo in pri celjenju ran. V primeru bolezni svetujemo, da se pred uporabo posvetujete z zdravnikom, vendar je zelo verjetno, da bo le-ta priporočil ravno masažni bazen.

Pravilno vzdrževanje masažnega bazena je nujni del zdravega življenjskega sloga. Vedno poskrbite, da bodo v vašem masažnem bazenu kemikalije v priporočenih količinah, da si zagotovite čisto vodo in brezskrbno terapevtsko izkušnjo.


Marquis funkcije za zdravo življenje:

  • Visoko pretočne masažne šobe z nizkim pritiskom prinašajo toploto globoko v mišice, kar povzroča olajšanje.
  • Lahko nadzorujete smer in intenzivnost curkov, da se osredotočijo na predele, kjer potrebujete masažo.
  • Sistem za terapijo nog (vključno z gejzirskimi curki) nudi masažo v bolečih nogah, medtem pa nešteto curkov pomirja vrat, ramena, roke, hrbet, stegna in zapestja.
  • Dvostopenjske črpalke vam omogočajo, da izbirate med pomirjujočo počasno masažo, poživljajočo, hitro masažo, ali pa se sproščujoče namakate v masažnem bazenu.
  • H.O.T. Zone šobe so posebne šobe, označene z rdečo barvo, ki z močnim tokom vode (HK ™ 40 ) skozi šobe zagotavljajo vrhunsko masažno izkušnjo – omogočajo vam masažo različnih delov telesa, npr. ramen, ledvenega dela, nog in stegen.
  • Dno v obliki naravnih kamnov nudi refleksno masažo stopal.