MARQUIS SPAS - BARVE OHIŠJA, ŠKOLJKE IN POKROVA

Pokličite nas!

031 423 433 / 031 353 524

Barve ohišja, školjke in pokrova

DuraWood zunanjost

DuraWood je lesena zunanjost, ki je narejena iz sintetičnega materiala, odpornega na UV žarke. Odporna je na vodo, praske, vdrtine in ohrani svoj "kot nov" videz dlje časa kot druge razpoložljive alternative na trgu. Na voljo je v različnih barvah in se zlije z vsakim okoljem.

Marquis® DuraBase je trdna plast iz visoko učinkovite, teksturirane ABS plastike, ki ne bo odpovedala ali potrebovala ponovnega pleskanja. Zagotavlja trdno oporo in nudi zaščito za celotno notranjost masažnega bazena – pred odrgninami, vodnimi poškodbami ter škodljivci.

DuraWoodDuraCover ™ pokrov

Ker je energetska učinkovitost v današnjem času zelo pomembna, znamka Marquis uporablja najboljši termoizolativni pokrov na trgu. DuraCover ™ pokrov je izoliran z najboljšo certificirano gostoto pene, preprečuje izgubo toplote, je odporen proti praskam, njegova nosilnost je 45 kg več od običajnega pokrova, hkrati pa ščiti vodo v bazenu pred zunanjimi vplivi (odpadnim listjem, umazanijo).

DuraWood DuraWoodDuraShell® školjka

DuraShell® notranjost Marquis masažnih bazenov je narejena iz izjemno trpežnega Lucite® akrila, ki je odporen je na pokanje, bledenje in delanje mehurjev. Školjka vključuje držala za pijačo, osvetlitev in priročen talni odtok.
Marquis® - enostaven za uporabo – še enostavnejši za uživanje!

Marquis oblazinjeni vzglavniki so narejeni iz EVA materiala in so odporni na težke zunanje razmere. Ti vzglavniki imajo daljšo življenjsko dobo od konkurenčnih.